Uusi katto

Vanhan tilalle uusi katto

Katon rakentaminen ja asennus Jämsän seudulla

Koska kattokaan ei ole ikuinen, on enemmin tai myöhemmin aika hankkia uusi katto. JMS Urakointi rakentaa katot laadukkaasti ja kestävästi kaikkiin kohteisiin Jämsässä ja muulla Keski-Suomessa. Meiltä saat kestävät katot kaikista materiaaleista: tiilestä, pellistä ja huovasta. Pyydä tarjous!

Milloin on hankittava uusi katto?

Kun remontti ei enää riitä lisäämään katon käyttövuosia, on aika uusia se. Katto kannattaa vaihtaa uuteen hyvissä ajoin ennen kuin vanha vesikate alkaa vuotaa. Vaihtotarve ja sopiva ajankohta määräytyvät katon iän sijaan kuntoarvion perusteella. Käymme tutustumassa kohteeseen sekä annamme arvion tehtävästä kattotyöstä ja sen kustannuksista. Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen, teemme sopimuksen ja aloitamme työt.

Katon uusiminen kohentaa huomattavasti sekä kiinteistön arvoa että yleisilmettä. Asennamme uuden katon paikoilleen vuosien kokemuksella. Tarjoamme kaiken kattavaa kokonaisurakointia, joka sisältää myös työmaan loppusiivouksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun suunnittelet uuden katon hankkimista, JMS Urakointi palvelee. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Vastaamme tarjouspyyntöön yhden päivän kuluessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!