Katon huolto

Katon huolto Jämsän seudulla

Katon pesut ja pinnoitukset ammattitaidolla

Kaipaako talosi katto huoltoa? Kasvaako tiilikatolla sammalta? Katon huolto kannattaa teettää ajoissa, jotta katon käyttöikä pitenee ja vältytään kalliilta remontilta. Jos katto kuitenkin vuotaa tai on muuten remontin tarpeessa, saat meiltä avun. Pyydä tarjous!

JMS Urakointi on erikoistunut kattojen huoltoon ja korjauksiin. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille yli 10 vuoden kokemuksella. Toimialueemme ulottuu Jämsästä laajasti muualle Keski-Suomen alueelle.

Toteutamme kattoprojektit luotettavasti sovitun aikataulun ja budjetin mukaan. Ennen työn aloitusta käymme tutustumassa kohteeseen, teemme katselmuksen asiakkaan kanssa ja annamme tarjouksen. Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen teemme sopimuksen ja aloitamme työt.

Katon pesu

Pesemme kaikki kattomateriaalit: tiili-, pelti- ja huopakatot. Jos katto on likainen tai kasvaa sammalta, kannattaa se pesettää ammattilaisella. Käytössämme ovat tehokkaat työvälineet, pesuaineet ja muut menetelmät, joiden avulla katto tulee taatusti puhtaaksi. Tehokkaalla pesulla katon ilme kohenee ja sen käyttöikä pitenee.

Katon pinnoitus

Katon pinnoitus on nopea ja edullinen vaihtoehto jopa täydelliselle kattoremontille. Sen avulla katon huoltoväliä ja käyttöikää voidaan pidentää merkittävästi.

Pinnoitamme vanhat katot uutta kattoa vastaavaksi ja useimmiten jopa uutta kattoa kestävämmäksi. Pinnoitettu katto on helppo pitää puhtaana, ja se hylkii kosteutta ja vettä lähes 100 %:sti. Tavanomaisessa omakotitalossa pinnoitustyö kestää noin 2 päivää aloittamisesta loppukatselmukseen, mikäli sääolosuhteet ovat suotuisat.

Pinnoitustyön vaiheet

  1. Ulkoverhoilun suojaus tarvittaessa
  2. Katon painepesu
  3. Kasvunestoaineen laitto
  4. Pohjustus (mineriittikatot)
  5. Kaksinkertainen pinnoitus
  6. Piha-alueen siivous
  7. Ikkunoiden pesu tarvittaessa
  8. Työn hyväksyntä asiakkaalla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun vanha katto kaipaa huoltoa, korjausta, pinnoitusta tai pesua, JMS Urakointi palvelee. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Vastaamme tarjouspyyntöön yhden päivän kuluessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!